top of page

D.G.D. 2024

Το DGD ή Distinguished Gentleman's Drive είναι μια εκδήλωση κλασικής οδήγησης και εμφάνισης. Θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Πρόκειται για μια οδική αυτοκινητιστική εκδήλωση, που ενώνει κλασικά αυτοκίνητα 40 ετών και άνω, σχεδιασμένο να ενθαρρύνει τους λάτρεις και τους ιδιοκτήτες vintage αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο να ντύνονται πιο όμορφα. ενώ τους δίνεται η ευκαιρία να οδηγήσουν για την βελτίωση της υγείας των ανδρών.

Τα κεφάλαια που συγκεντρώνονται από το DGD παγκόσμια, υποστηρίζουν τον φιλανθρωπικό συνεργάτη μας, Movember.

Τα κεφάλαια αυτά επενδύονται σε ζωτικής σημασίας έρευνα και προγράμματα για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών σε όλο τον κόσμο.

Το Distinguished Gentleman's Drive είναι μια θεματική εκδήλωση, όπου οι οδηγοί και οι επιβάτες τους ντύνονται ανάλογα, ώστε να συμπληρώσουν τον κομψό σχεδιασμό των οχημάτων τους. Την ίδια μέρα λοιπόν, χιλιάδες οδηγοί σε όλο τον κόσμο ξεκινούν τις μηχανές τους για να οδηγήσουν για ένα σιγκεκριμένο σκοπό.

Κάθε τοπική εκδήλωση διοργανώνεται από ενθουσιώδης εθελοντές, με ενιαίο στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων και την ευαισθητοποίηση για την υγεία των ανδρών για τον φιλανθρωπικό μας συνεργάτη, Movember.

Οι οδηγοί εγγράφονται στον ιστότοπο Gentleman's Drive και ενθαρρύνονται να δημιουργήσουν ένα προφίλ, που θα μοιραστούν με την οικογένεια και τους φίλους τους, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων και την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών.

Μόλις εγγραφούν, οι οδηγοί λαμβάνουν τις ιδιωτικές πληροφορίες οδήγησης για την τοπική τους εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 και για να γιορτάσουν στο τέλος της εκδήλωσης τα επιτεύγματά τους στη συγκέντρωση κεφαλαίων.

Οι οδηγοί συναντώνται με τους συναδέλφους τους συμμετέχοντες στο DGD, στην τοποθεσία εκκίνησης και τερματισμού, με μια φανταστική οδήγηση στο ενδιάμεσο.

Τα μήκη οδήγησης είναι ιδιαίτερο για κάθε πόλη, επομένως φροντίστε να ελέγξετε τις πληροφορίες πριν από την τοπική σας εκδήλωση.


Για το Βόλο θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα ο χώρος εκκίνησης και τερματισμού, με πολλές εκπλήξεις όπως πάντα και με την υποστήριξη φυσικά της ΦΙΟ.


Για να δείτε τις πόλεις ανα τον κόσμο που λαμβάνουν μέρος για το 2024 πατήστε εδώ




58 Προβολές
eofilpa_logo through.gif
  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
  • LinkedIn
  • TikTok
FIVA-Logothr.gif

Φίλοι Ιστορικού Οχήματος - ΦΙΟ Club

            Historic Vehicles Club

©2023-24 Created by Orion

bottom of page